03.10.2024
Телеканал NTD

Новинки електричного автопрому демонструють на виставці в Лондоні

Новинки електричного автопрому демонструють на виставці в Лондоні

Від електровелосипедів і мопедів до вантажівок на батарейках — на цій виставці в Лондоні зібрали все..

Дата завантаження: 2024-05-03

video

Від електровелосипедів і мопедів до вантажівок на батарейках — на цій виставці в Лондоні зібрали все найкраще й нове, що може запропонувати індустрія електричного транспорту.

Серед учасників навіть британська поліція. Вона демонструє своє останнє придбання — «теслу модель 3». До 2027 року автопарк правоохоронців має стати повністю електричним.

Цей автомобіль нагадує класичний Citroen 2CV, який випускали з 1948 по 1990 рік. Але тут під капотом — електромотор. Це машина для шанувальників ретро-стилю.

[Даррен Артур, директор компанії Eive]:
«Ринок комерційних електромобілів великий. Але всі вони нуднуваті, за винятком одного чи двох. Це просто сучасні коробки з електричними батареями, на яких просто їдеш із пункту А до пункту Б. Тому я вирішив створити щось незвичайне, унікальне, що привертатиме увагу».

Електрична вантажівка коштуватиме 46 тисяч євро. Головними покупцями вірогідно стануть підприємства, які доставляють продукти.

Автогігант Ford привіз на виставку електричний Mustang Mach-E 2023 модельного року. Він розганяється до 180 кілометрів за годину, а до сотні — за 5,5 секунди.

[Патрік Гарріс, працівник компанії Ford]:
«Змінюється світогляд компанії, якій майже 120 років. <…> Ці автомобілі дуже добре зроблено, що притаманно компанії Ford. І вони більш економічні, як порівняти з бензиновими версіями. Тож мінусів дуже мало. Їх немає».

На виставці також демонструють новітні станції заряджання електромобілів. А на одному стенді рекламує себе компанія з прокату машин з електромоторами. За оренду передбачено щомісячну плату. Її розмір залежить від моделі електрокара.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: