19.07.2024
Телеканал NTD

Опитування у твіттері: майже 60 % користувачів — за відставку Ілона Маска

Опитування у твіттері: майже 60 % користувачів — за відставку Ілона Маска

Більшість користувачів твіттеру проголосувала за звільнення Ілона Маска з посади голови компанії. Американський мільярдер провів опитування..

Дата завантаження: 2024-05-19

video

Більшість користувачів твіттеру проголосувала за звільнення Ілона Маска з посади голови компанії. Американський мільярдер провів опитування після ще одного оновлення політики соцмережі.

Маск запитав користувачів, чи має він піти з посади гендиректора Твіттеру. Він також обіцяв керуватися результатами опитування. За звільнення проголосувало понад 57 %, проти — 42 %. Загалом в опитуванні взяло участь 17,5 мільйонів осіб.

Наприкінці листопада бізнесмен купив Твіттер за 44 мільярди доларів й очолив компанію. Він звільнив більш як половину працівників і почав набирати нових. Також Маск розпорядився розблокувати закриті облікові записи, зокрема й експрезидента Дональда Трампа.

Маск намагався запровадити в політику компанії ще кілька змін. Наприклад, він хотів заборонити користувачам просувати на своїй платформі інші соцмережі. Пізніше Маск почав блокувати сторінки, де публікують інформацію про переміщення приватних літаків кількох мільярдерів, серед яких і його.

Потім голова Твіттеру заблокував сторінки деяких журналістів провідних американських ЗМІ. Зрештою постійні зміни в політиці компанії почали відлякувати рекламодавців.

Що Ілон Маск планує робити далі, наразі невідомо. Але на своїй сторінці він написав: «Як каже прислів’я: будьте обережними зі своїми бажаннями, адже вони можуть здійснитися».
Коротке посилання на цю сторінку:

Опитування у твіттері: майже 60 % користувачів — за відставку Ілона МаскаВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CЯк угорці повертаються до сільського життяКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїНа Канарських островах протестують проти масового туризмуВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сіл

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: