28.06.2024
Телеканал NTD

Індійський човняр возить їжу на острови, які відрізані від світу через карантин

Індійський човняр возить їжу на острови, які відрізані від світу через карантин

Жителі островів поруч з індійським містом Аллеппі виявилися відрізаними від зовнішнього світу через карантин. Але, щоб..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Жителі островів поруч з індійським містом Аллеппі виявилися відрізаними від зовнішнього світу через карантин. Але, щоб ті не голодували, місцевий човняр Сабу возить людям продукти.

Щоранку індієць відправляється на ринок і купує провізію. Потім везе її на острови й продає.

[Сабу, човняр]:
«Під моєю опікою понад 60 людей, які намагаються вижити під час карантину. Я привожу їм товари першої потреби й роблю це як свідомий громадянин».

В Індії виявлено майже шість тисяч випадків зараження COVID-19.

Прем’єр-міністр Нарендра Моді запровадив карантин з 24 березня. Більша частина підприємств не працює, не ходить громадський транспорт, зокрема й водний.

[жителька острова]:
«Раніше ми їздили за покупками в місто. Для цього потрібно перебратися через воду, але зараз це неможливо. З острова до міста треба плисти на поромі. А цей чоловік привозить сюди необхідне, тому ми не голодуємо».

Аллеппі стоїть на озері Вембанад. Місто називають «Венецією Сходу» через велику кількість каналів. А саме озеро всипане безліччю островів.

Карантин в Індії запровадили до 14 квітня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Індійський човняр возить їжу на острови, які відрізані від світу через карантинЧерез посуху на півдні Іспанії затвердили нові обмеження та заходиУ Словенії завершили земляні роботи в новому тунелі, який веде до АвстріїЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуНа Кубі закінчується паливо?У Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалу100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуКоролева Данії неочікувано оголосила, що зречеться престолуКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуЧим пригощатимуть гостей «Оскара»

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: