25.03.2024
Телеканал NTD

Дві хворі на коронавірус перуанки народили здорових малюків

Дві хворі на коронавірус перуанки народили здорових малюків

У Перу дві вагітні пацієнтки, у яких виявили COVID-19, народили здорових малюків. В обох малят результати..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У Перу дві вагітні пацієнтки, у яких виявили COVID-19, народили здорових малюків. В обох малят результати тесту на коронавірус негативні. Про це повідомила одна зі столичних лікарень.

Перша дитина народилася 27-го, друга — 31 березня. Обидві з’явилися на світ шляхом кесаревого розтину. Лікарі наполягли на цьому, щоб уникнути ускладнень.

[Карлос Альбретч, лікар]:
«Вертикальної передачі не було. Це означає, що матері не заразили своїх дітей. Тепер слід подбати, щоб зараження не було й надалі».

Обидві матері в доброму стані й переносять хворобу легко. Через це їм дозволили піклуватися про малюків.

[Карлос Альбретч, лікар]:
«Щодо наших двох пацієнток, на щастя, у них добре здоров’я, тому вони можуть тісно контактувати з новонародженими, але також треба дотримуватися певних рекомендацій».

Раніше припускали, що матері можуть передавати COVID-19 своїм дітям в утробі. Однак ці два випадки підтверджують гіпотезу, що через плаценту новий вірус не передається.
Коротке посилання на цю сторінку:

Дві хворі на коронавірус перуанки народили здорових малюківУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшеніТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямСрібна шахта відродила занепале боснійське містоГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиСрібло в Єгипті — нове золотоНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: