02.03.2024
Телеканал NTD

Адвент-календарі для левів і сурикатів підготували в Лондонському зоопарку

Адвент-календарі для левів і сурикатів підготували в Лондонському зоопарку

У Лондонському зоопарку почався зворотний відлік до Різдва. Доглядачі приносять у вольєри тварин адвент-календарі з ласощами...

Дата завантаження: 2024-05-02

video

У Лондонському зоопарку почався зворотний відлік до Різдва. Доглядачі приносять у вольєри тварин адвент-календарі з ласощами.

Сурикатам дістався календар у вигляді ялинки з крихітними ящиками. Кмітливі звірята спритно відкривають їх лапами. Для білячих мавп підготували різдвяний календар у вигляді мішечків. У кожному захований смаколик.

Леви Ар’я і Бхану отримали календар зі шматками м’яса. Причому самець дозволив самиці першій насолодитися частуванням.

[Ден Сіммондс, співробітник Лондонського зоопарку]:
«Лев поруч із різдвяними символами — це те, що дає нам можливість донести до людей, особливо дітей, ідею того, як важливо охороняти природу. Діти — наше майбутнє. І ми сподіваємося, що вони захистять дикі житла азійських левів».

Адвент-календарі також урізноманітнюють монотонне життя мешканців зоопарку.

Перші згадки про різдвяні календарі датовано початком – серединою XIX століття. Зазвичай їх роблять із дерева, картону чи тканини.
Коротке посилання на цю сторінку:

Адвент-календарі для левів і сурикатів підготували в Лондонському зоопаркуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в Аргентині40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: