02.07.2024
Телеканал NTD

В Індії дипломати пересіли з бронеавтомобілів на тук-туки

В Індії дипломати пересіли з бронеавтомобілів на тук-туки

Авторикша замість броньованого автомобіля. Такий вибір зробили чотири жінки-дипломати зі США. Тепер до посольства в Нью-Делі..

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Авторикша замість броньованого автомобіля. Такий вибір зробили чотири жінки-дипломати зі США. Тепер до посольства в Нью-Делі вони дістаються ось таким простеньким транспортом. В Індії ці машини називають тук-туками.

[Енн Л. Мейсон, дипломат]:
«До приїзду до Індії я була в Пакистані та їздила на броньованих автомобілях. Вони великі й красиві, але я завжди дивилася у вікно на авторикші, що проїжджали повз, і мені дуже хотілося їхати в такій машині».

В Індії дипломат здійснила мрію, а заразом надихнула й колег змінити транспорт.

[Рут Голмберг, дипломат]:
«Дипломатія — це не лише найвищий офіційний статус. Дипломатія — це спілкування між людьми, можливість пізнати одне одного та побудувати стосунки. Авторикша якраз дає мені такий шанс».

Авторикші дуже популярні в країнах із теплим кліматом. Цей транспорт небезпечний, але зручний для коротких поїздок містом. До того ж тук-туки дуже економічні.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії дипломати пересіли з бронеавтомобілів на тук-тукиФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: