18.01.2024
Телеканал NTD

Різдвяні ярмарки повертаються до Нью-Йорка в усій красі

Різдвяні ярмарки повертаються до Нью-Йорка в усій красі

Аромат хвої, імбирних пряників і передсвяткова метушня. У Нью-Йорку відкрилися різдвяні ярмарки. У Браянт-парку вздовж алей..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Аромат хвої, імбирних пряників і передсвяткова метушня. У Нью-Йорку відкрилися різдвяні ярмарки. У Браянт-парку вздовж алей розташувалися десятки магазинчиків. Ремісники з усього світу продають свічки, новорічні іграшки та багато інших товарів.

[Ліза Дево, учасниця різдвяного ярмарку]:
«Стало більше іноземних туристів, і це чудово. Вони кажуть, що не були за кордоном уже два роки й дуже щасливі повернутися. Тож це не просто поїздка до Нью-Йорка на Різдво. Це зворушлива зустріч, ніби ми знову об’єдналися».

Пандемія завадила святковій торгівлі у 20-му та 21-му роках. Зараз усі намагаються надолужити втрачене.

[Саллі Остін, учасниця різдвяного ярмарку]:
«Цього року в нас більше покупців. Вони можуть розглянути наш товар, доторкнутися до нього, понюхати й узяти в руки. Ми дуже задоволені, що бачимо стільки людей з усього світу, а також із Нью-Йорка».

[туристка зі США]:
«Я дуже рада цього року повернутися, відвідати сина й пройтися магазинами».

[туристка зі США]:
«Останні роки ми майже все купували в інтернеті. Цього року теж дещо купуватимемо онлайн. Але немає нічого кращого, ніж вийти з дому, побачити живих продавців і людей, які роблять ці товари».

У Європі різдвяні ярмарки — багатовікова традиція. Але в США вони стали популярними лише кілька десятків років тому. І тепер для багатьох дрібних підприємств святковий сезон — важлива подія. На листопад і грудень припадає п’ята частина їхніх річних продажів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяні ярмарки повертаються до Нью-Йорка в усій красіГабонський дизайнер перетворює викинутий папір на красиві вазиВ Уганді фермери переходять на вирощування бамбукаНа грецькому острові Лесбос створили кладовище для емігрантівПарк з’явиться на естакаді в центрі ТокіоТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківУ Кенії зростає кількість жертв повенейМистецтво допомагає людям із деменцією поліпшити якість життяУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшені

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: