21.08.2024
Телеканал NTD

Серед жертв землетрусу в Індонезії багато дітей

Серед жертв землетрусу в Індонезії багато дітей

Ліжко за ліжком у цій лікарні в Західній Яві займають діти, що постраждали від землетрусу, який..

Дата завантаження: 2024-09-21

video

Ліжко за ліжком у цій лікарні в Західній Яві займають діти, що постраждали від землетрусу, який стався в понеділок у густонаселеній провінції Індонезії.

Серед них — маленька Фітрі.

[Сіті Фатіма, мати постраждалої дівчинки]:
«Я сказала Фітрі піти помити руки після їди, і за кілька хвилин стався землетрус, дуже сильний. Вона була у ванній. На неї впала стіна й завалила по шию. Було видно лише голову. Стіна також пошкодила бойлер, і їй ошпарило сідницю та ногу».

Землетрус був силою 5,6 бала. Епіцентр був розташований поряд із містом Чіанджур — за 75 кілометрів на південний схід від столиці Джакарти.

На ранок середи кількість загиблих зросла до 268. І, як очікують, їх буде ще більше. Понад 150 людей вважають зниклими безвісти. Утратило життя багато дітей.

Рятувальники розбирають завали. Ситуацію ускладнює те, що в багатьох районах зникло світло.

Також було зафіксовано 145 афтершоків. Влада попереджає, що найближчими тижнями може зійти чимало зсувів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Серед жертв землетрусу в Індонезії багато дітейСмертоносна тиснява в Індії: щонайменше семеро загиблихІзраїль знищив одного з найвищих командирів «Хезболли»Прем’єр Ізраїлю представив Конгресу США звільнених заручників та похвалив військовиків ЦАГАЛуЦентральна Європа й нині в полоні повенейРегата великих вітрильників прибула до ГельсінкіБіля Сицилії затонула розкішна яхта з британським техномагнатом на бортуТиснява на півночі Індії — понад 120 загиблихПожежі в Португалії: країна попросила допомоги в ЄСНімеччина повертає прикордонний контроль на всіх сухопутних кордонах

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: