12.03.2024
Телеканал NTD

Чотирилапий патруль прославився в інтернеті Бразилії

Чотирилапий патруль прославився в інтернеті Бразилії

Пес із кличкою Капрал Олівейра сидить у поліційній машині перед чергуванням. Цей собака став талісманом правоохоронців..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Пес із кличкою Капрал Олівейра сидить у поліційній машині перед чергуванням. Цей собака став талісманом правоохоронців та інтернет-зіркою.

Три роки тому поліціянт Кріштіан знайшов голодного й пораненого пса коло будівлі військової поліції в Ріо-де-Жанейро. Чоловік забрав собаку додому і став про нього піклуватися. Якось задля сміху одягнув на нього службову сорочку і зробив фото.

[Кріштіан Олівейра, офіцер поліції]:
«Я відправив фотографію до групи нашої дільниці. Жарт став вірусним. Я створив для пса акаунт».

Кріштіан мусив навчитися вести сторінку в соціальних мережах. Уже має понад 112 тисяч підписників.

[Кріштіан Олівейра, офіцер поліції]:

«Моє життя змінилося — через нього мусив стати блогером. Завдяки псу мені довелося дізнатися, як працює цифрова присутність. Якщо я більш як три дні не ставлю фотографії, люди запитують: “Де Олівейра?”, “Куди пропав Олівейра?”»

Пес у поліційній формі, зокрема в сорочці, з іграшковим пістолетом та в темних окулярах, став офіційним талісманом 17-го батальйону військової поліції.

[Кріштіан Олівейра, офіцер поліції]:
«Ось так він став талісманом. Він був покинутим собакою. Потрапив у дільницю пораненим, голодним, полохливим та агресивним. Відтоді він змінився».

Пес допомагає поліціянтові патрулювати вулиці й перевіряти посвідчення водіїв.

Люди часто просять із ним сфотографуватися.

[жителька Ріо-де-Жанейро]:
«Це мило. Діти його люблять і дуже щасливі. Це щось новеньке».

[водій]:
«Капрал Олівейра просто чудовий. Дуже люблю тварин. Олівейро, тисячу поцілунків тобі».

Коротке посилання на цю сторінку:

Чотирилапий патруль прославився в інтернеті БразиліїУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: