12.08.2024
Телеканал NTD

Канадці насолоджуються гарними осінніми краєвидами

Канадці насолоджуються гарними осінніми краєвидами

Дуже яскравий осінній пейзаж цього року радує жителів канадської провінції Онтаріо. Коло Торонто автодорога проходить уздовж..

Дата завантаження: 2024-05-12

video

Дуже яскравий осінній пейзаж цього року радує жителів канадської провінції Онтаріо. Коло Торонто автодорога проходить уздовж шеренг дерев, забарвлених жовтим і багряним із невеликими вкрапленнями зеленого.

Зі слів фахівців, надзвичайно насичений колір листя зумовила погода. Наприкінці вересня й на початку жовтня в провінції було похолодання. Одночасно йшли дощі. Усе це разом і дало такий ефект.

Нині ж в Онтаріо плюс 18. До Торонто на оглядовий майданчик приїздять місцеві жителі й туристи. Вони хочуть насолодитися яскравими осінніми барвами й мальовничим пейзажем міста.

Теплою погодою скористався вуличний художник Віктор Фрейзер. Він прикрасив оглядовий майданчик зображенням астрологічного компаса.

[Віктор Фрейзер, художник]:
«Гадаю, знаки зодіаку й компас відомі у світі всім. Я люблю створювати мистецтво, зрозуміле людям. <…> Усі також знають, що таке північ, південь, схід та захід. Мені подобається робити щось всеосяжне, що включає все».

Ще однією розвагою стало збирання гарбузів на фермі біля Торонто. На поле можна прийти пішки чи приїхати орендованим трактором. Але здебільшого люди беруть тачки. Вхід платний. За гарбузи гроші беруть окремо.

Сюди приїжджає багато канадців, і не лише заради врожаю. Багато хто хоче провести час на природі й сфотографуватися на тлі яблунь, горіхових дерев та соняшників.
Коротке посилання на цю сторінку:

Канадці насолоджуються гарними осінніми краєвидамиУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропорту40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: