03.12.2024
Телеканал NTD

Квіткові інсталяції в образі знаменитих жінок показали в Нью-Йорку

Квіткові інсталяції в образі знаменитих жінок показали в Нью-Йорку

Квіти й знамениті жінки. Нью-йоркські флористи створили 16 інсталяцій, щоб підкреслити красу й тих, й інших...

Дата завантаження: 2024-05-02

video

Квіти й знамениті жінки. Нью-йоркські флористи створили 16 інсталяцій, щоб підкреслити красу й тих, й інших. На виставці на Мангеттені можна побачити квітковий образ королеви Єлизавети II, акторки Чіти Рівери, тенісистки Серени Вільямс та співачки Біллі Голідей.

[Тіна Барклі, організаторка виставки]:
«Кожна важлива подія в житті — радісна чи сумна — супроводжується квітами. Квіти знаходять відгук майже в кожному серці. І не важливий рівень доходу, місце народження чи мова. Квіти вищі за все це. Вони такі природно красиві, що люди до них тягнуться».

Кожна інсталяція містить сотні й навіть тисячі квіток, і над кожною флористи працювали по 150–200 годин. На створення образу акторки Фанні Брайс пішло 700 рослин.

[Дайка Скробала, дизайнерка]:
«Нам допомогла уява. Ми використали багато рослин. Спідниця — з квітів, зокрема з троянд та гвоздик. Також є орхідеї Мокара. Вони створюють відчуття об’єму, і на вигляд усе не таке пласке, яким би було із самими лише трояндами».

Виставка квіткових інсталяцій триватиме до середини жовтня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квіткові інсталяції в образі знаменитих жінок показали в Нью-ЙоркуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступнимСендбординг повертається до НамібіїУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого Петра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: