28.08.2024
Телеканал NTD

Lamborghini з кубиків Lego побудували для Паризького автосалону

Lamborghini з кубиків Lego побудували для Паризького автосалону

Яскраво-зелений суперкар Lamborghini, побудований повністю з пластикових деталей Lego. Таку машину виставили на Паризькому автосалоні. На..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

Яскраво-зелений суперкар Lamborghini, побудований повністю з пластикових деталей Lego. Таку машину виставили на Паризькому автосалоні. На модель пішло 400 тисяч кубиків.

Суперкар має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian. У компанії Lego кажуть, що команді з 15 осіб, щоб придумати й побудувати копію, знадобилося дев’ять тисяч годин роботи.

[Керолайн Глюк, представниця Lego France]:
«Автомобіль важить понад дві тонни й має ті ж розміри, що і справжній Lamborghini Sian FKP 37. Він 4,98 метра завдовжки, два метри завширшки й один метр заввишки».

Відвідувачі Паризького автосалону зможуть погратися із сенсорним екраном, який запускає звук двигуна й керує освітленням усередині й навколо автомобіля.

Також тут можна купити меншу Lego-версію Lamborghini — масштабу 1:8.

Паризький автосалон проходить раз на два роки. Цього разу організатори акцентували на технології майбутнього. У центрі уваги електромобілі, нові види пального та використання в авто штучного інтелекту.

До пандемії виставка була одним із найбільш відвідуваних заходів в автомобільній індустрії. Під час пандемії коронавірусу автошоу два роки не проводили.

Зараз тут не побачити великих автовиробників, зокрема німецького VW, Audi й BMW.
Коротке посилання на цю сторінку:

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: