17.12.2024
Телеканал NTD

Сомалієць зарізав двох людей у ​​німецькому місті

Сомалієць зарізав двох людей у ​​німецькому місті

Напад із ножем у німецькому місті Людвігсгафен. Виходець із Сомалі вбив двох чоловіків 20 та 35..

Дата завантаження: 2024-05-17

video

Напад із ножем у німецькому місті Людвігсгафен. Виходець із Сомалі вбив двох чоловіків 20 та 35 років у центрі житлового району. Потім вирушив до аптеки, де серйозно поранив ще одного 27-річного чоловіка.

Поліціянти відкрили по нападнику вогонь. Зараз він у реанімації.

[Торстен Мішлер, прессекретар поліції]:
«Це 25-річний чоловік. Він напав на людей і вбив їх ножем чи предметом у формі ножа. Можливо, мачете. Поки не можу сказати».

Мотив досі не зрозумілий. У поліції кажуть, що нападу передувала сварка. Проте чи були знайомі злочинець та його жертви, поки невідомо.

[Торстен Мішлер, прессекретар поліції]:

«Щодо того, чому він скоїв напад і які мав мотиви, ми поки не можемо нічого сказати, бо не маємо достатньо інформації».

Наразі поліція шукає свідків, щоб з’ясувати всі обставини нападу.

Мер міста Людвігсгафен розпорядилася розвісити жалобні прапори та назвала інцидент «жорстоким актом, який наповнює її жахом». А міністр внутрішніх справ землі Рейнланд-Пфальц повідомив, що розслідування йде у всіх напрямках.

Напад викликав дискусії у суспільстві щодо міграції. Багато німців незадоволені тим, що деякі ЗМІ повідомили про нападника, не вказавши його національності. А праві сили сказали, що цей інцидент є показником неспроможності політики приймання мігрантів.
Коротке посилання на цю сторінку:

Сомалієць зарізав двох людей у ​​німецькому містіЗагибель палестинців біля гуманітарного конвою: Ізраїль заявив, що не завдавав ударівДональд Трамп обійшов Ніккі Гейлі в її рідному штаті Південна КаролінаІндійські фермери-протестувальники збивають поліційні дрони повітряними зміямиВ Індонезії через повені та зсуви гинуть людиІзраїль убив трьох синів лідера ХАМАСуУ Калькутті відкрилася перша в Індії підводна лінія метроІзраїль оголосив, що вивів майже всі війська з півдня Сектора Гази137 осіб загинуло й понад 180 постраждало внаслідок теракту в «Крокус Сіті Холі» у РосіїВеликі повені на півночі Іраку: є загиблі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: