16.03.2024
Телеканал NTD

Великі повені на Криті — є жертви

Великі повені на Криті — є жертви

Ось такі наслідки великих повеней, які сталися у вихідні на грецькому острові Крит. Потоки води зносили..

Дата завантаження: 2024-05-16

video

Ось такі наслідки великих повеней, які сталися у вихідні на грецькому острові Крит. Потоки води зносили машини й топили будинки.

Повідомляють про одного загиблого. Це 45-річний чоловік, чий автомобіль понесла течія. Одна жінка зникла безвісти. Також шукають ще дев’ять змитих автомобілів.

[місцева жителька]:
«Усе сталося за секунди. Не знаю, скільки це тривало, — ми всі ледве встигли вибратися, коли води було вже по плечі. Усі спали й гадки не мали, що відбувається».

Загалом до рятувальників надійшло близько 300 дзвінків. А з археологічного музею в Сітії довелося терміново евакуювати туристів.

Повені почалися після великих злив. Найбільше постраждала північна частина острова. У місті Іракліон через затоплення закрили аеропорт.
Коротке посилання на цю сторінку:

Великі повені на Криті — є жертвиКитай обурений санкціями, запровадженими через війну в УкраїніІзраїль обіцяє радитися зі США перед наступом на Рафах, що в Секторі ГазиФіліппіни звинувачують Китай у нападі на їхні судна в Південнокитайському моріГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніВерховний суд залишив ім’я Дональда Трампа в бюлетенях штату КолорадоВелика Британія наклала санкції на китайських хакерівУ Гаїті обрали голову перехідної ради та поміняли прем’єраДострокові вибори в Португалії: соціалісти вперше з 2015 року втратили більшістьПогорільці в Чилі відновлюють своє житло

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: