06.03.2024
Телеканал NTD

Затоплене кафе й далі працює в Таїланді

Затоплене кафе й далі працює в Таїланді

Пообідати по коліна у воді. Чому б і ні, якщо ви мешкаєте в Таїланді. Тут не..

Дата завантаження: 2024-05-06

video

Пообідати по коліна у воді. Чому б і ні, якщо ви мешкаєте в Таїланді. Тут не вщухають повені, але люди по можливості ведуть звичний спосіб життя.

Це кафе розташоване під мостом біля річки Тхачін у центральній провінції Накхонпатхом і працює вже понад 30 років. Стихійне лихо — не привід закриватися.

[відвідувач кафе]:
«Це дивно. Я тут уперше. Стіл стоїть у воді, а мені не хотілося дуже мокнути, тож я їв стоячи».

[Порнкаол Прангпемпрі, власниця кафе]:

«Спочатку я думала, що не відкриватиму закладу. Рівень води підіймається, тож хто прийде їсти? Але люди приходять, і довкола плаває риба. Це дає сили працювати й далі».

Для гостей тут нова розвага — годівля риб. Особливо подобається дітям.

[відвідувачка кафе]:
«Незвичайно. Риба постійно снує біля ніг».

[юний відвідувач кафе]:
«Я спочатку злякався, але потім було весело. Мені сподобалося гратися у воді, і я хочу знову погодувати рибок».

Ці повені — наслідки циклону «Нобу», який прийшов до Таїланду минулого місяця. Потерпає північно-східний і центральний регіони. У низинах будинки затоплені на метр.
Коротке посилання на цю сторінку:

Затоплене кафе й далі працює в ТаїландіУ Німеччині роздратовані пасажири звинувачують профспілку машиністів у шантажіВірмени протестують проти передання Азербайджану чотирьох сілЯк голодні калани допомагають урятувати берегову лінію американського штату Каліфорнія100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 рокуОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Виснажлива спека заважає філіппінським школярам здобувати знанняСтолиця В’єтнаму очолила список міст із найбруднішим повітрямНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаБританський король Чарльз III повертається до виконання громадських обов’язків

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: