18.11.2024
Телеканал NTD

В Індії збудували перший дрон для військових кораблів

В Індії збудували перший дрон для військових кораблів

Власний дрон уперше з'явиться в індійського Військово-морського флоту. Безпілотник створив стартап із Пуни у співпраці з..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Власний дрон уперше з’явиться в індійського Військово-морського флоту. Безпілотник створив стартап із Пуни у співпраці з ВМС Індії. Апаратом у разі потреби доставлятимуть вантаж чи пасажира з одного військового корабля на інший прямо в морі.

[Нікундж Парашар, голова компанії ― розробника дрона]:
«Цей дрон може підняти 100 кілограмів вантажу чи перевезти людину, якій потрібна медична допомога».

Безпілотник обладнано 16 гвинтами. Дальність польоту — 20 кілометрів, висота — 500 метрів. Заряду батареї вистачає на пів години. Апарат також оснащено авіаційним балістичним парашутом. Він розкриється в разі аварійної ситуації.

Стартап також планує за найближчі чотири роки вийти на комерційний ринок, щоб надавати послуги повітряних перевезень. Зокрема, розробники хочуть використовувати дрон для доставляння до лікарень пацієнтів, яким потрібна термінова допомога. Але спочатку доведеться отримати дозвіл влади.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Індії збудували перший дрон для військових кораблівІмператорські пінгвіни під загрозою: льоду дедалі меншеВ Ізраїлі знайшли величезне підземне укриття, зроблене 2000 років томуНова лінійка iPad від Apple: чип M4 та екран OLEDНовий тривожний рекорд: температура океану в лютому досягла абсолютного максимумуСтимулятор для мозку — новий засіб проти депресіїЯк «суперличинки» допоможе розв’язати проблему перероблення пластикуУ США тестують робота, який ходитиме по перетнутій місцевості Місяця та МарсаЛичинок коралів заманюють до рифів за допомогою звуківВ Аргентині розробили замінники дерев для жвавих міських зон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: