13.02.2024
Телеканал NTD

Квітам для померлої Єлизавети II дадуть друге життя

Квітам для померлої Єлизавети II дадуть друге життя

Тисячі, якщо не мільйони квітів. Їх принесли до Грін-парку, що поруч із Букінгемським палацом, піддані Єлизавети..

Дата завантаження: 2024-05-13

video

Тисячі, якщо не мільйони квітів. Їх принесли до Грін-парку, що поруч із Букінгемським палацом, піддані Єлизавети II і всі, хто хотів вшанувати її пам’ять.

Наразі час жалоби закінчився, і волонтери допомагають зібрати букети. Від них треба відокремити різноманітні пам’ятні подарунки.

[Карен Геклі, волонтерка]:
«(Тут є) вірші й навіть дитячі книжки, і плюшеві ведмеді. Щоправда, банки з мармеладом поки що не траплялися».

Зібрані квіти відвозять до Кенсінгтонських садів. Там вони перегниють і стануть добривом для інших рослин.

[Марк Василевський, керівник Королівського парку]:

«Гадаю, королеві сподобалося б те, що ми перетворюємо ці квіти на компост. Ми подумали, що це хороший спосіб дати друге життя квітам, які поклали на знак поваги до монархині».

Кенсингтонські сади оточують однойменний палац у західній частині Лондона. Колись його господинею була принцеса Діана. Зараз це резиденція принца Вільяма й герцогині Кетрін.

Єлизавета II померла 8 вересня у віці 96 років. Вона правила Великою Британією сім десятиліть.
Коротке посилання на цю сторінку:

Квітам для померлої Єлизавети II дадуть друге життяВеличезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіСрібна шахта відродила занепале боснійське містоЇдять котів та листя: жителям Судану загрожує голод через війнуШістьох арештовано й трьох розшукують у справі про найбільше в історії Канади викрадення золотаЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуПрезидент Південної Кореї закликав лікарів-страйкарів шукати компромісНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїЯк у популярному туристичному місті Таїланду справляються з мавпячим свавіллямУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: