04.04.2024
Телеканал NTD

Штат Флорида відправив 50 мігрантів на острів, де відпочивають політики-демократи

Штат Флорида відправив 50 мігрантів на острів, де відпочивають політики-демократи

50 нелегальних мігрантів висадилися на острові Мартас-Віньярд, популярному серед ліберальної еліти США. Два літаки з шукачами..

Дата завантаження: 2024-05-04

video

50 нелегальних мігрантів висадилися на острові Мартас-Віньярд, популярному серед ліберальної еліти США. Два літаки з шукачами ліпшого життя відправив губернатор Флориди Рональд Десантіс. Він, як і багато інших республіканців, не погоджується з м’якою міграційною політикою Демократичної партії.

Самі мігранти не знали, куди летять. Кажуть, що їхня головна мета — знайти роботу й забезпечувати сім’ї.

[мігрант із Венесуели]:
«Я хотів жити у Вашингтоні, але вийшло інакше. Мабуть, у Бога свої плани. Тепер ми збираємося до Бостона».

За президентства Джо Байдена багатьох нелегалів не депортують. Влада дозволяє їм лишитися в США й подати прохання про надання притулку. Республіканці вважають таку політику провальною.

Ще у квітні цього року губернатор Техасу почав відправляти тисячі мігрантів до Вашингтона. А недавно додав ще два міста — Нью-Йорк та Чикаго. Губернатор Аризони з травня також відправляє мігрантів до столиці США.

Рональд Десантіс пішов ще далі й розпорядився відвезти іноземців на острів Мартас-Віньярд. Він у Массачусетсі — одному з найлівіших і найліберальніших штатів. Губернатор неодноразово обіцяв так учинити, якщо Байден і далі відправлятиме мігрантів до Флориди.

Улітку на острові відпочиває політична еліта Демократичної партії. Власники місцевої нерухомості раніше заявляли про свою солідарність із мігрантами. Але коли ті прибули, виявилося, що їх ніде поселити. Тимчасовий притулок їм надала церква.

Кордон США щомісяця нелегально перетинають тисячі мігрантів із Латинської Америки. Багатьох затримують, але невідомо скільки проникає непомітно.
Коротке посилання на цю сторінку:

Штат Флорида відправив 50 мігрантів на острів, де відпочивають політики-демократиАлбанія незабаром почне приймати мігрантів у межах угоди з ІталієюБіля парламенту Грузії розганяють демонстрантів, поки всередині обговорюють закон про іноагентівГодинник Rolex, золото та діаманти: президента Перу звинувачують у розкраданніДипломатичний скандал: працівники посольства Мексики залишили ЕквадорСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаДональд Трамп переміг на республіканських виборах у МічиганіАпеляційний суд визнав Саркозі винним у незаконному фінансуванні передвиборчої кампаніїТисячі угорців знову вийшли на протест проти Віктора ОрбанаУрсула фон дер Ляєн може зберегти свою посаду ще на п’ять років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: