25.03.2024
Телеканал NTD

Медичний туризм до Індії знову оживає

Медичний туризм до Індії знову оживає

Доступне лікування й гарне медичне обслуговування. Двері лікарень Індії знову відчинені для пацієнтів з усього світу...

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Доступне лікування й гарне медичне обслуговування. Двері лікарень Індії знову відчинені для пацієнтів з усього світу. Медичний туризм набирає обертів. Після майже дворічної перерви, пов’язаної з пандемією коронавірусу, влада зняла обмеження на міжнародні поїздки.

До цього іноземці не мали доступу до індійських лікарень. Особливо відколи почалася друга хвиля пандемії, яку спричинив штам дельта. Він фактично паралізував систему охорони здоров’я.

Однак тепер Індія поступово повертається до нормального життя, а до місцевих лікарень записуються пацієнти з Близького Сходу, з Південно-Східної Азії, Африки та інших країн.

[чоловік пацієнтки з Бангладеш]:
«Я дуже щасливий, бо тут якісніше лікування, ліпший догляд та спілкування».

Найбільше іноземних пацієнтів їде до Нью-Делі, Мумбая та Сурата. Зазвичай до цього їх спонукають різні причини. Наприклад, дешевше лікування, менший час очікування або послуги, які недоступні на їхній батьківщині.

Дуже часто приїжджають для пересадження кісткового мозку, шунтування серця, хірургії ока й трансплантації кульшового суглоба.

[пацієнт із Нігерії]:
«Я обрав Індію і приїхав сюди, бо тут дешевше. Огляд виявив проблему, і тепер її усунуто. Потрібно було замінити кульшовий суглоб. Вони все добре зробили. Тепер зі мною все гаразд».

Згідно з Індексом медичного туризму за минулий рік, Індія посіла 10 місце серед усіх країн світу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Медичний туризм до Індії знову оживаєКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуУ Кенії люди гинуть від повенейНирки — у центрі нової кризи в НепаліМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЧому індійські фермери знову вийшли на масові протестиНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїЯрмарок колекційних іграшок: як сотні фунтів віддають за «старий пластик»Всесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в Гаїті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: