26.08.2024
Телеканал NTD

Гори риби та льоду: як охолоджують британських пінгвінів під час аномальної спеки

Гори риби та льоду: як охолоджують британських пінгвінів під час аномальної спеки

Тоді як у деяких регіонах Великої Британії температура піднялася до рекордного рівня, ці мешканці Лондонського акваріума..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Тоді як у деяких регіонах Великої Британії температура піднялася до рекордного рівня, ці мешканці Лондонського акваріума почуваються досить непогано.

Для папуаських пінгвінів, які родом з Антарктиди, підготували гори з льоду, а ще заморожене рибне частування. Усім цим вони насолоджувалися в закритому вольєрі, де немає і натяку на небувалу спеку, яка триває в Європі.

Інша мешканка акваріума, восьминіг Шакіра, поласувала кальмарами з жовтого відерця.

У Великій Британії очікують, що цього тижня буде найспекотніший день за всю історію спостережень. Прогнозують, що температура вперше досягне 40 градусів Цельсія.

Утім, рекорду вирішили не чекати. Через теплову хвилю вже скасували деякі залізничні рейси, один лондонський аеропорт закрив злітно-посадкову смугу, а низка шкіл скасувала уроки. Також чиновники закликали якомога більше часу проводити в закритих приміщеннях.
Коротке посилання на цю сторінку:

Гори риби та льоду: як охолоджують британських пінгвінів під час аномальної спекиКенійські огієки борються порти виселення з прадавнього лісуНеочищені стічні води щодня скидають у річки СербіїНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїСтаре місто в Дубровнику хочуть повернути місцевим жителямШтат США Нью-Джерсі сподівається вийти на ринок кленового сиропуДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиСрібна шахта відродила занепале боснійське містоМігранти в американському штаті Аризона можуть опинитися на вулиці через відсутність фінансуванняАвстралія дозволила працівникам не відповідати на дзвінки начальства у вихідні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: