26.02.2024
Телеканал NTD

Твіттер намагається змусити Ілона Маска його купити

Твіттер намагається змусити Ілона Маска його купити

Компанія «Твіттер» подала до суду на Ілона Маска. Вона намагається змусити його купити її за 44..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Компанія «Твіттер» подала до суду на Ілона Маска. Вона намагається змусити його купити її за 44 мільярди доларів, як це передбачає підписаний договір.

Позов подали до суду американського штату Делавер. Він повинен вирішити, чи найбагатша людина планети може розірвати договір про придбання. Згідно з його умовами, якщо одна зі сторін розриває угоду, то має виплатити штраф розміром мільярд доларів.

8 липня Маск оголосив, що відмовляється від купівлі. Послався на те, що компанія порушила численні положення. Так, він наполягає, що справжня кількість фейкових та спамерських акаунтів у твіттері набагато більша, ніж вказала сама соцмережа. За її даними, ця кількість не перевищує п’яти відсотків.

Позов до суду мільярдер поки ніяк не прокоментував. Однак опублікував твіт із мемом, у якому йдеться про те, що спочатку йому не хотіли продавати Твіттер, потім сказали, що не розкриють інформації про боти, а тепер змушують купити Твіттер через суд, який змусить соцмережу надати ту саму інформацію про боти.

Сам Твіттер стверджує, що Маск своїм рішенням завдав соцмережі непоправної шкоди.

Чотириденний розгляд справи можуть призначити на середину вересня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Твіттер намагається змусити Ілона Маска його купитиУ Мексиці на тлі нестачі води розгоряється суперечка через приватні штучні озераНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CТуристи закликають дати спокій принцесі Кейт після того, як її помітили у ВіндзоріСуданці виходять в інтернет через Starlink, оскільки мобільного зв’язку немаєНа Кубі закінчується паливо?Величезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимСрібна шахта відродила занепале боснійське місто

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: