25.02.2024
Телеканал NTD

Найкращим собакою Америки — 2022 став бладгаунд із кличкою Трампет

Найкращим собакою Америки — 2022 став бладгаунд із кличкою Трампет

Ось такий на вигляд найкращий собака Америки 2022 року. Знайомтеся, це бладгаунд із кличкою Трампет. Він..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ось такий на вигляд найкращий собака Америки 2022 року. Знайомтеся, це бладгаунд із кличкою Трампет. Він переміг у Вестмінстерському дог-шоу. Чотирирічний Трампет став найкращим із 3000 собак 200 порід і різновидів.

Бладгаунди спочатку були гончаками. У Середньовіччі знать використовувала їх як охоронців. Але насправді ці собаки надто добродушні для такої роботи. Зате вони чудові шукачі. Щоправда, вихованню і дресируванню піддаються неохоче.

[Гізер Бюнер, власниця собаки]:
«Трампет дуже неслухняний, постійно бешкетує. Йому подобається копати ями й узагалі бути звичайним псом».

Вестмінстерське дог-шоу — найдавніша виставка собак у США. Цього року вона пройшла в 146-те. У ній брали участь собаки з десяти країн. Виставку перенесли з Нью-Йорка до маєтку Ліндгерст у Таррітауні.

Змагання пройшли в семи категоріях: підрушничні, гончі, вівчарки, службові, тер’єри, кімнатно-декоративні та неспортивні собаки. Потім фіналісти змагалися за звання найкращого з найкращих.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найкращим собакою Америки — 2022 став бладгаунд із кличкою ТрампетВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого ПетраВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: