25.07.2024
Телеканал NTD

Нарендра Моді разом з індійцями відзначив Міжнародний день йоги

Нарендра Моді разом з індійцями відзначив Міжнародний день йоги

Прем'єр-міністр Нарендра Моді відкрив в Індії відзначення Міжнародного дня йоги. Він виконав вправи разом із тисячами..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Прем’єр-міністр Нарендра Моді відкрив в Індії відзначення Міжнародного дня йоги. Він виконав вправи разом із тисячами людей перед знаменитим Майсурським палацом.

Шанувальники йоги зібралися тут рано-вранці. Після урочистої частини люди виконали різноманітні асани й дихальні вправи.

[Нарендра Моді, прем’єр-міністр Індії]:
«Йога дає нам спокій. Світ йоги не для окремих людей. Йога дарує спокій нашому суспільству. Йога дарує мир нашим народам і всій планеті».

Генеральна Асамблея ООН започаткувала Міжнародний день йоги у 2014 році. Вніс таку пропозицію Нарендра Моді. Він також запропонував дату 21 червня, бо це найдовший день у році в Північній півкулі. Заведено вважати, що він дуже сприятливий для занять йогою.

Йога поєднує в собі духовні й фізичні вправи, які допомагають досягти піднесеного духовного стану. Багато людей у сучасному світі займаються йогою, щоб зміцнити здоров’я й легше переносити стресові ситуації.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нарендра Моді разом з індійцями відзначив Міжнародний день йогиДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиРимській імперії присвятили нову виставку в Британському музеїОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалуВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: