28.12.2024
Телеканал NTD

Вільям та Кейт прийняли 8000 гостей у саду Букінгемського палацу

Вільям та Кейт прийняли 8000 гостей у саду Букінгемського палацу

Принц Вільям та його дружина Кейт замінили Єлизавету II на літньому прийомі в саду Букінгемського палацу...

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Принц Вільям та його дружина Кейт замінили Єлизавету II на літньому прийомі в саду Букінгемського палацу. Монархиню також представляють граф і графиня Уессекські. Цього року королева пропускає всі традиційні вечірки.

На захід прибуло 8000 гостей. Члени монаршої сім’ї спілкувалися з ними кілька годин, попри невеликий дощ. На такі вечірки запрошують лише тих, хто зробив великий внесок у розвиток своїх громад.

Це вже третя літня вечірка цього сезону. Зазвичай Єлизавета II влаштовує чотири прийоми на рік: три в Букінгемському палаці й один у резиденції Голірудхаус у Шотландії.

Історія цих прийомів почалася в другій половині ХІХ століття за королеви Вікторії. Тоді вони проходили двічі на рік. На них були лише представники вищого світу й члени королівської сім’ї.

За Єлизавети II порядки змінилися, але потрапити на вечірку, як і раніше, можна лише на запрошення. Для прийому зазвичай готують 27 тисяч чашок чаю і 20 тисяч шматочків торта.
Коротке посилання на цю сторінку:

Вільям та Кейт прийняли 8000 гостей у саду Букінгемського палацуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміНіхто не сховається: у Лондонському зоопарку підраховують тваринСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівКатання на собачих упряжках приваблює до Лапландії дедалі більше туристівКорабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у Гобарті

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: