23.11.2024
Телеканал NTD

«Божевільні автомобілі» промчали вулицями Ліми в Перу

«Божевільні автомобілі» промчали вулицями Ліми в Перу

Бетмобіль, бджолиний вулик і замок на колесах. Найхимерніші машини виїздять на вулиці перуанської столиці. Тут проходять..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Бетмобіль, бджолиний вулик і замок на колесах. Найхимерніші машини виїздять на вулиці перуанської столиці. Тут проходять перегони «божевільних автомобілів».

Їхній дизайн натхнений фільмами, серіалами та мультфільмами. Усі авто зроблено з вторсировини, тобто з усього, що було напохваті.

[учасник фестивалю]:
«Наша машина зварена з різних деталей. Ми ходили по гаражах і їх збирали, а потім зварили й зробили безпечний автомобіль».

Перше місце в дитячій категорії посіла репліка автомобіля з мультсеріалу «Невгамовні» У дорослій категорії переміг автомобіль черепашок-ніндзя.

[Хосе Гевара, голова району Сан-Мігель]:

«(Наше завдання) — об’єднувати сім’ї та надихати на створення машин із перероблених матеріалів».

У «божевільних перегонах» брали участь 20 автомобілів. Серед них — машини у вигляді акули, космічної ракети, а також копія автомобіля з відеоігри «Супербрати Маріо».
Коротке посилання на цю сторінку:

«Божевільні автомобілі» промчали вулицями Ліми в ПеруНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Художник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: