26.12.2024
Телеканал NTD

Коргі-мандрівник став зіркою соціальних мереж

Коргі-мандрівник став зіркою соціальних мереж

Вельш-коргі-пемброк із кличкою Марсель — зірка інтернету й зятятий подорожувальник. Разом зі своїми власниками він об'їхав..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Вельш-коргі-пемброк із кличкою Марсель — зірка інтернету й зятятий подорожувальник. Разом зі своїми власниками він об’їхав пів світу, завдяки чому прославився. Його господиня Орелі веде сторінку Марселя в соціальній мережі. Там публікує відео й фотографії.

Останніми місяцями в Марселя особливо багато роботи. Він позує на тлі визначних пам’яток Лондона. Напередодні платинового ювілею Єлизавети II собаки породи коргі теж опинилися в центрі уваги.

Марсель має 140 тисяч підписників. Його навіть наймають для знімання реклами.

[Орелі Фур, власниця собаки]:
«Те, що життям Марселя зацікавилося стільки людей, стало трохи несподіваним. Ми про це навіть не думали. Просто почали ділитися подіями з нашого спільного життя».

Господарі завели Марселя після попереднього ювілею королеви. Тоді теж скрізь згадували улюблених собак Єлизавети ІІ.

Марсель ідеально позує. Вельш-коргі-пемброки серед інших порід стоять на 11-му місці за здатністю вчитися. Команди можуть запам’ятовувати вже з п’ятого разу. Та Орелі не прагне змусити вихованця постійно працювати. Береже його здоров’я. Нещодавно псу зробили операцію на хребті. Він досі проходить реабілітацію. А підписники тим часом підтримують господарів добрими коментарями.

Утім, Марсель до лікарень уже звик. Два рази на тиждень він виконує обов’язки собаки-терапевта й відвідує пацієнтів похилого віку.

[Орелі Фур, власниця собаки]:
«Через його сторінку в соцмережі я намагаюся сказати людям: не купуйте коргі лише тому, що вони милі. Вони класні, та з ними багато роботи. Вони дуже незалежні, дуже вперті, і в них на все своя думка. Ще вони мають працювати, адже це собаки пастухи».

Марсель щороку заробляє своїм власникам кілька тисяч фунтів стерлінгів. Гроші йдуть на його харчування, медичне страхування та лікування. Трохи коштів господарі жертвують благодійним організаціям, які допомагають тваринам.

Пес разом із господарями живе в Лондоні. Розуміє дві мови. Орелі — француженка, а її чоловік — англієць.
Коротке посилання на цю сторінку:

Коргі-мандрівник став зіркою соціальних мережЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: