26.09.2024
Телеканал NTD

Найстарішому чоловікові у світі виповнюється 113 років

Найстарішому чоловікові у світі виповнюється 113 років

Венесуелець Хуан Вісенте Перес Мора став найстарішим чоловіком у світі. Це підтвердили представники Книги рекордів Гіннеса...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Венесуелець Хуан Вісенте Перес Мора став найстарішим чоловіком у світі. Це підтвердили представники Книги рекордів Гіннеса. Днями довгожитель відсвяткує 113-й день народження.

За словами лікаря, дідусь має гарне здоров’я. Лише іноді трохи підвищується кров’яний тиск. Також він погано чує, але це пов’язано з віком.

[Енріке Гусман, лікар]:
«Гадаю, з його активністю, гігієною і дієтою він проживе ще чимало років».

Хуан народився 1909 року у венесуельському штаті Тачира. У 29 років одружився. У подружжя народилося одинадцять дітей. Відомо, що шестеро ще живі. Також у дідуся 41 онук, 18 правнуків та 12 праправнуків.

[Орлейдо Домада, онука довгожителя]:

«Я завжди пам’ятаю його таким. Дідусь неначе не старіє. Зморшок дедалі менше. Він завжди спокійний та умиротворений і за всіх молиться цілими днями. Я ніколи не бачу його засмученим, він завжди в доброму гуморі».

Раніше титул найстарішого чоловіка належав іспанцю Сатурніно де ла Фуенте Гарсії. Він прожив 112 років і помер цьогоріч 18 січня — за 24 дні до 113 дня народження.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найстарішому чоловікові у світі виповнюється 113 роківФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: