19.06.2024
Телеканал NTD

Фестиваль парапланеризму повернувся до Гани

Фестиваль парапланеризму повернувся до Гани

Десятки парашутів ширяють над містечками Кваху й Атібі в Гані. Фестиваль парапланеризму повернувся сюди після дворічної..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Десятки парашутів ширяють над містечками Кваху й Атібі в Гані. Фестиваль парапланеризму повернувся сюди після дворічної перерви. На захід з’їхалися тисячі туристів з усього світу.

Джонатан Квей — один із чотирьох ганських професійних парапланеристів, що беруть участь у фестивалі. І він єдиний із них, який має ліцензію на польоти в тандемі з пасажирами. На спільні польоти з професійними парапланеристами записалися 400 осіб.

[Джонатан Квей, парапланерист]:
«Більшість людей гадають, що це небезпечний вид спорту. І в багатьох ще таке розуміння, що він лише для білих людей абощо. Але ті, хто так каже, просто ніколи тут не були».

Квей захопився цим видом спорту 16 років тому, коли вперше політав на параплані з американським інструктором. Тепер намагається зацікавити парапланеризмом своїх земляків.

[Джонатан Квей, парапланерист]:

«Моєю головною метою було знайти невелике приємне місце, де люди, навіть якщо вони пілоти-аматори, могли б збиратися щотижня. Там можна відпочити, політати й весело провести час».

Ганець каже, що парапланеризм навчив його терпіння, витримки та уміння оцінювати ризик. Він сподівається передати ці якості тим, кого навчає літати.

Фестиваль парапланеризму в Гані проходить із 2005 року. Захід триває чотири дні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Фестиваль парапланеризму повернувся до ГаниОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНайбільша у світі природна ковзанка відкрилась у КанадіЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: