26.04.2024
Телеканал NTD

Парад такс влаштували в Мюнхені з нагоди ювілею Олімпіади-72

Парад такс влаштували в Мюнхені з нагоди ювілею Олімпіади-72

Десятки такс зі своїми господарями зібралися в «Олімпійському парку» в Мюнхені. Так тут відзначають 50-ті роковини..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Десятки такс зі своїми господарями зібралися в «Олімпійському парку» в Мюнхені. Так тут відзначають 50-ті роковини літньої Олімпіади 1972 року. То були перші літні Ігри з офіційним талісманом. Ним стала такса з кличкою Олімпія-Вальді.

Вибрати собаку такої породи тоді запропонував президент Національного олімпійського комітету Німеччини. Він теж мав таксу, і взагалі в той час багато мюнхенців заводили саме такс. До того ж цей собака вважається дуже рухливим і витривалим.

Талісманом був такса-кобель у вигляді м’якої іграшки блакитного кольору в смугастій майці. Тому деякі такси прийшли на захід у яскравих светрах.

[Крістін, власниця собаки]:
«Ми подумали, що це відповідне вбрання. Головне, що сьогодні не дуже спекотно, інакше б ми не одягли светра».

Такси взяли участь у змаганнях і показі мод. А потім і господарі, і собаки пройшли навколо Олімпійського озера.

Офіційно 50-річчя Олімпіади відзначать у серпні. Вона проходила наприкінці літа — на початку осені. «Олімпійський парк», збудований для Ігор, служить жителям Мюнхена й нині. Тут проводять культурні та громадські заходи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Парад такс влаштували в Мюнхені з нагоди ювілею Олімпіади-72Перегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатам40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: