19.08.2024
Телеканал NTD

Крижане частування й грязьові ванни: як звірі в мексиканському зоопарку переживають спеку

Крижане частування й грязьові ванни: як звірі в мексиканському зоопарку переживають спеку

Крижане частування з кролятини й курятини допомагає цим ягуарам пережити 40-градусну спеку. Хижі кішки живуть у..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Крижане частування з кролятини й курятини допомагає цим ягуарам пережити 40-градусну спеку. Хижі кішки живуть у зоопарку мексиканського міста Меріда. Ласощі для них спеціально підвішують на дереві. Це спонукає звірів більше рухатися.

Від спеки страждають і мавпи. Їх частують замороженими фруктами.

[Артуро Антуна Сільвейра, співробітник зоопарку]:
«Ми готуємо крижане частування, щоб тварини освіжилися. А біологи й ветеринари тим часом спостерігають за їхньою поведінкою і роблять висновки про їхнє здоров’я».

У деяких вольєрах доглядачі викопали невеликі ями й наповнили їх водою, змішаною із землею. Такі грязьові ванни допомагають звірам охолонути й одночасно захистити шкіру від паразитів.

Зоопарк «Анімая» в Меріді працює з 2010 року. Поки що тут не дуже багато тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Крижане частування й грязьові ванни: як звірі в мексиканському зоопарку переживають спекуПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: