26.04.2024
Телеканал NTD

У дику природу Колумбії повернули понад 160 звірів та птахів

У дику природу Колумбії повернули понад 160 звірів та птахів

Це дитинча мурахоїда повертається в дику природу на північному сході Колумбії. Трохи далі в лісі випускають..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це дитинча мурахоїда повертається в дику природу на північному сході Колумбії. Трохи далі в лісі випускають молодого оцелота. Повернувся у звичні умови й тукан. А ось звідси поповзла анаконда.

Понад 160 тварин, птахів і рептилій цього дня стали вільними. Усіх їх виловили незаконні торговці. Звірів і птахів урятували під час спецоперації. Потім вони пройшли реабілітацію в центрі порятунку диких тварин.

[Доріс Бернал, голова управління з охорони природи]:
«Ми пом’якшуємо шкоду, яку ми, люди, завдаємо природі. Ми допомагаємо цим незаконно відловленим тваринам повернутися в природне середовище. Це збереже цілісність екосистеми».

Торік у департаменті Касанаре повернули в дику природу більш як 1200 тварин та птахів. Їх теж вилучили в нелегальних торговців.

Колумбія відома великим біологічним розмаїттям. На її території перебуває 10 % світової флори та фауни.
Коротке посилання на цю сторінку:

У дику природу Колумбії повернули понад 160 звірів та птахівПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактерії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: