29.04.2024
Телеканал NTD

Старі прокурації у Венеції відкрилися через п’ять років реставрації

Старі прокурації у Венеції відкрилися через п'ять років реставрації

Старі прокурації на площі Сан-Марко у Венеції відкрилися після п'яти років реставрування. Тепер частина будівлі доступна..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Старі прокурації на площі Сан-Марко у Венеції відкрилися після п’яти років реставрування. Тепер частина будівлі доступна для публічних заходів.

Старі прокурації збудували у XVI столітті. У 1832 році будівля стала штаб-квартирою прокураторів собору Сан-Марко. Вони були другими за вагомістю сановниками в уряді Венеціанської республіки.

Їм було доручено керувати скарбницею собору Святого Марка, а також фінансами фондів, що належали релігійним і благодійним організаціям. Прокураторам не платили за роботу, але вони мали довічний привілей жити на площі Сан-Марко.

Зараз у Старих прокураціях розташовані офіси страхової компанії та інших організацій. Вони займають перші два поверхи. На третьому розташувалася благодійна організація, яка опікується соціальним захистом населення.

Також на третьому поверсі відкрилися виставкові майданчики й зали для проведення громадських заходів, доступних для публіки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Старі прокурації у Венеції відкрилися через п’ять років реставрації«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Інший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в Хорватії«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunПолювання на скарби стає популярним хобі у Великій БританіїШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіПівнічна Ірландія відкриває нову віртуальну продюсерську студіюУ бельгійському місті встановили ковзанку в старовинній церквіМодний дім Carolina Herrera показав красу як силу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: