26.06.2024
Телеканал NTD

Джонні Деппа нагородили золотою медаллю в Сербії

Джонні Деппа нагородили золотою медаллю в Сербії

Голлівудський актор Джонні Депп знову в центрі уваги в Сербії. Президент країни Александар Вучич нагороджує його..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Голлівудський актор Джонні Депп знову в центрі уваги в Сербії. Президент країни Александар Вучич нагороджує його золотою медаллю за визначний внесок у розвиток сербської творчої спільноти.

[Джонні Депп, актор]:
«Щиросердно й з глибокою вдячністю приймаю цю величезну честь і постараюся її виправдати. Красно дякую».

У 93-му році Депп грав у фільмі «Аризонська мрія» сербського режисера Еміра Кустуриці. Також він озвучив головного героя анімаційного серіалу «Тупики». Мультфільм створила італійська та сербська компанії за підтримки міністерства культури Сербії.

[Джонні Депп, актор]:
«Я зараз на порозі нового життя й мені подобається починати заново. І я хотів би, щоб цей початок був тут, у Сербії, якщо ви мене приймете. Ще раз вам дякую».

Торік у жовтні Депп побував у президентському палаці в Белграді й поспілкувався з Вучичем. Тоді актор просував у Сербії мультфільм «Тупики». Незадовго перед тим серіал показали на Римському кінофестивалі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Джонні Деппа нагородили золотою медаллю в СербіїРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКОМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Фруктова мода: як з ананасів роблять взуття

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: