29.05.2024
Телеканал NTD

У Болівії випустили на волю чапель, урятованих під час пожежі

У Болівії випустили на волю чапель, урятованих під час пожежі

Дванадцять урятованих чапель повертаються в дику природу Болівії. Торік у жовтні птахи постраждали від лісових пожеж,..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Дванадцять урятованих чапель повертаються в дику природу Болівії. Торік у жовтні птахи постраждали від лісових пожеж, що охопили велику територію навколо озера Алалай у департаменті Кочабамба.

Пернатих урятували місцеві екологи.

[Міхаїл Меркадо, міністр природних ресурсів Кочабамби]:
«Від вогню та диму в чапель паморочилася голова, і вони просто лежали на землі. Літати птахи не могли».

Пернатих виходжували в реабілітаційному центрі досвідчені ветеринари. Лікування оплатило міністерство природних ресурсів департаменту Кочабамба.

Під час пожежі врятували 15 чапель. Трьох випустили на волю трохи раніше.

Чаплі живуть уздовж заболочених територій, де є риба, жаби та інші водяні тварини. Ці пернаті переважно будують із гілок великі гнізда на деревах. Вони оселяються великими колоніями в місцях, недоступних для хижаків.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Болівії випустили на волю чапель, урятованих під час пожежіЯк в Іспанії вирішують конфлікт між рідкісними ведмедями та людьмиЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиКенійська компанія рятує природу від електронного непотребуРясні снігопади та крижаний дощ: Європа переживає транспортний колапсВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю КаліфорніюЛікарям, що страйкують у Південній Кореї, поставили вимогу до березня повернутися на роботуУ Норвегії розводять песців, щоб урятувати їх від вимирання в СкандинавіїМаски повернулися: у лікарнях Іспанії знову треба прикривати ніс та рот

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: