25.09.2024
Телеканал NTD

У Гонконгу умертвлять більш як 2000 хом’яків

У Гонконгу умертвлять більш як 2000 хом'яків

У Гонконгу закриваються всі магазини, де продають хом'яків. Також у місті вбили коло 2000 цих гризунів,..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

У Гонконгу закриваються всі магазини, де продають хом’яків. Також у місті вбили коло 2000 цих гризунів, бо вони можуть бути переносниками коронавірусу.

[Люн Сіуфай, голова департаменту сільського господарства Гонконгу]:
«Загалом було досліджено 78 хом’яків, шиншил та кроликів. Одинадцять з усіх зразків показали попередню позитивну реакцію. Це все були хом’яки».

Поки ввесь світ намагається навчитися з коронавірусом співіснувати, Пекін заявляє, що веде щодо SARS-CoV-2 політику абсолютної нетерпимості.

Поки що офіційно не підтвердили, що тварини можуть стати розносниками коронавірусу серед людей. Але хом’яків Гонконгу це, схоже, не врятує.

[Люн Сіуфай, голова департаменту сільського господарства Гонконгу]:

«Ми протестуємо тварин на наявність ковіду, а потім гуманно їх умертвимо. Усе це треба для громадської безпеки та здоров’я людей».

Гонконг — не перше місце, де тварин умертвляють через пандемію. Так, торік у вересні в китайському Харбіні приспали трьох котів.

А в Данії забили всі 17 мільйонів норок після того, як вірус передався від однієї з них людині.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Гонконгу умертвлять більш як 2000 хом’яківСтрілянина в техаській церкві: на зброї стрільця була наклейка «Палестина»Зруйнований міст у Балтіморі: кадри через 10 днів після аваріїЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиВсесвітня продовольча програма ООН закликає рішуче відреагувати на гуманітарну кризу в ГаїтіМігранти не бояться нового закону Техасу й далі проникають до СШАЯк музика допомагає молоді не померти з нудьги в австралійській глушиніЯпонія: як живеться людям через місяць після землетрусуНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЗаборону на табори безпритульних хочуть розширити на всю Каліфорнію

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: