29.03.2024
Телеканал NTD

У Нью-Йорку спалили погані спогади року, що минає

У Нью-Йорку спалили погані спогади року, що минає

Прощавайте і згоріть. На Таймс-сквер у Нью-Йорку позбуваються поганих спогадів року, що минає. Про наболіле й..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Прощавайте і згоріть. На Таймс-сквер у Нью-Йорку позбуваються поганих спогадів року, що минає. Про наболіле й неприємне пишуть на папірцях, які ведучий одразу спалює.

[Джонатан Беннетт, ведучий]:
«Це наша давня традиція — напередодні Нового року прощатися з негативною енергією року, що минає, і вітати нову енергію і все хороше, що відбудеться наступного року».

Люди прощаються зі спогадами про пандемію, психологічні труднощі й таке інше.

[житель Нью-Йорка]:
«Я хочу забути про COVID, страждання всього світу та всі мої головні болі про гроші».

День порятунку від поганих спогадів проводять на Таймс-сквер у 15-те. Раніше записки знищували за допомогою подрібнювача паперу, а тепер кидають у вогонь.

Захід проходить неподалік від того місця, де 31 грудня за хвилину до опівночі по флагштоку зіслизне новорічна кришталева куля.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Нью-Йорку спалили погані спогади року, що минаєБлакитного тунця продали майже за $800 000 на аукціоні в ЯпоніїГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленівВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорФестиваль світла прикрасив Копенгаген в останній місяць зимиБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупи

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: