20.08.2024
Телеканал NTD

Перше у світі SMS-повідомлення продали на аукціоні за 107 тисяч євро

Перше у світі SMS-повідомлення продали на аукціоні за 107 тисяч євро

Перше у світі СМС-повідомлення у вигляді NFT пішло з молотка в Парижі. Оскільки у Франції не..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Перше у світі СМС-повідомлення у вигляді NFT пішло з молотка в Парижі. Оскільки у Франції не можна продавати нематеріальні товари, текст помістили в цифрову рамку. У ній також є кодування та протокол передавання даних.

Есемеску виставив на аукціон британський оператор зв’язку «Vodafone». Її було відправлено 3 грудня 1992 року. Програміст Ніл Папуорт написав директору «Vodafone» Річарду Джарвісу коротке повідомлення — «Щасливого Різдва!» Воно було передане з персонального комп’ютера на мобільний телефон.

Першу у світі есемеску продали за 107 тисяч євро. Покупець побажав залишитися невідомим.

NFT — це невзаємозамінний токен. Він є сертифікатом унікальності цифрового об’єкта, який підтверджує право на володіння цифровим активом.

Уторговані на аукціоні гроші підуть на благодійність. Їх отримає Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.
Коротке посилання на цю сторінку:

Перше у світі SMS-повідомлення продали на аукціоні за 107 тисяч євроВедмеді, кобили й турки: парад М’ясопуст у чеському селіКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівКонкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуДва індійські ресторани судяться через куряче каріМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: