16.01.2024
Телеканал NTD

Різдвяне частування підготували для мешканців зоопарку в Колумбії

Різдвяне частування підготували для мешканців зоопарку в Колумбії

Подарунки та святковий настрій. У зоопарку колумбійського міста Калі відзначають Різдво. Кожен мешканець отримав частування до..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Подарунки та святковий настрій. У зоопарку колумбійського міста Калі відзначають Різдво. Кожен мешканець отримав частування до смаку.

[Луїса дель Васто, співробітниця зоопарку]:
«Ми підготували коробки з подарунками, мішки з різдвяними посланнями та різдвяні ялинки. Також зробили декорації у вигляді камінів із різдвяними чобітками та прикрасили кілька іглу».

Різдвяні подарунки роздали мурахоїдам, мавпам та лемурам. Також свято прийшло до вольєрів ведмедів, зебр та борсуків. Частування приготували навіть для метеликів — це фрукти, нарізані у вигляді зірочок.

Доглядачі зоопарку кажуть, що тваринам цікавіше, коли їжу доводиться добувати — хоч би з мішка чи коробки.

Зоопарк Калі розкинувся на десятьох гектарах. Тут мешкає 1200 тварин 180 видів. Це мавпи, тигри, ведмеді, ягуар, а також усілякі птахи, рептилії та амфібії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяне частування підготували для мешканців зоопарку в КолумбіїУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнівПінболом захоплюється дедалі більше молодіНайбільший у світі айсберг зняли на відео в Західній АнтарктидіБалабан — душа музичної культури АзербайджануСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїУ вірменському місті Гюмрі ще не перевелися коваліВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: