25.03.2024
Телеканал NTD

Як повернути форму після місяців локдауну

Як повернути форму після місяців локдауну

Коли пандемія починалася, сидіти вдома на карантині для багатьох було нестерпно. Та потім люди почали звикати..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Коли пандемія починалася, сидіти вдома на карантині для багатьох було нестерпно. Та потім люди почали звикати до малорухливого способу життя. Тепер же, перед Новим роком, багато хто поставив собі за мету змінити звички і стати активнішим.

Співробітники цього спортзалу в Лондоні кажуть, що коли зняли обмеження на відвідування, від клієнтів просто немає відбою. Хоча тут спеціалізуються на силових тренуваннях для людей, старших за 50.

[Саймон Міллсон, відвідувач спортклубу]:
«Тепер я не ходжу на автобус, метро чи в офіс. Гуляю лише від кухні до столу, де включено зум. Тож руху не вистачає, тому я приходжу сюди».

[Лілі Клеггорн, відвідувачка спортклубу]:
«Мій син активний, і я хочу, щоб у мене були сили пограти з ним у м’яч, побігати, а не так, що кожного разу мені треба відпочити, посидіти чи змінити заняття».

Опинившись під замком, чимало людей почало цінувати найпростіші речі, такі як прогулянки на природі та заняття спортом.

[Лілі Клеггорн, відвідувачка спортклубу]:
«Треба насолоджуватися життям. Коли все закрили, ти не можеш нічого зробити й раптом розумієш, як було добре, коли була свобода, коли міг з’їздити до моря чи в гості до батьків».

Експерти кажуть, що ізоляцію переносити набагато легше, коли організм сильний та міцний. Водночас займатися вдома слід обережно.

[Кріс Тіммінс, фітнес-тренер]:
«Не обов’язково робити повний комплекс кардіотренувань. Краще піднімати гантелі й зміцнювати м’язи, бо люди вже кілька років сидять за столами. Це не приносить жодної користі поставі чи здоров’ю».

У цьому фітнес-клубі також зазначають, що дедалі більше людей кардинально змінюють своє життя.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як повернути форму після місяців локдаунуДруга найбільша в історії Техасу пожежа знищує будинкиМер Венеції пояснив, чому відвідування історичної частини міста стане платнимТисячі лікарів у Південній Кореї звільняються на знак протестуЕпідемія лихоманки денге може початися в АргентиніНацгвардія допоможе стримати зростання злочинності в метро Нью-ЙоркаЧасті землетруси тримають у страху жителів столиці МексикиУ Гонконгу запроваджують заборону на одноразовий пластиковий посудЧерез війну в Секторі Гази Ізраїль утратив тисячі палестинських робітниківОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваність

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: