29.02.2024
Телеканал NTD

На краю прірви: через повені болівійці бояться залишатися в будинках

На краю прірви: через повені болівійці бояться залишатися в будинках

У цих будинках, що в передмісті болівійського Ла-Паса, жити стало небезпечно. Кожної миті вони можуть з'їхати..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

У цих будинках, що в передмісті болівійського Ла-Паса, жити стало небезпечно. Кожної миті вони можуть з’їхати в прірву. Усе через повені, які раптово виникли в регіоні. Частина ґрунту вже з’їхала, і ці житла тепер опинилися на самому краю.

[жителька Ла-Паса]:
«Ми боїмося, що одного разу вночі станеться найгірше, і сім’ї забере зсув, як уже було в інших районах. Поки з божою поміччю тут усі живі, але деякі стіни впали. Ці будинки стоять на краю урвища, на них тріщини, протікає вода».

Деякі вже переїхали з небезпечного житла до місцевої школи.

[жителька Ла-Паса]:
«Тут усі дуже постраждали. Наші будинки затопило, по стінах поповзли тріщини. Там було страшно лишатися. Тому ми із сусідами вирішили переїхати. Так безпечніше».

У зв’язку з підвищенням рівня води влада Болівії випустила помаранчеве попередження про небезпеку для регіонів Санта-Крус і Кочабамба. Повені вже забрали життя вісьмох людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

На краю прірви: через повені болівійці бояться залишатися в будинкахНа АЕС «Фукусіма-1» стався витік радіоактивної водиЦАГАЛ: у Секторі Гази загинув 31 ізраїльський заручникПодвійний вибух в Ірані під час церемонії: приблизно 100 загиблих, понад 200 пораненихСША заступилися за Філіппіни після їхнього зіткнення з КитаємФермери блокують автомагістралі в усій ІспаніїПольські та чеські фермери перекрили КПП на кордоні з НімеччиноюБанди підпалили парковання в столиці Гаїті: згоріли десятки машинАмериканський штат Аризона розглядає законопроєкт проти насильницького вирізання органів у КитаїГаїтяни шукають захисту від банд біля поліційних дільниць

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: