26.08.2024
Телеканал NTD

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна...

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна. Він додає морські водорості і в крем для тістечок, і в начинку для булочок.

Спочатку покупці не були від цього у великому захваті. У багатьох морепродукти асоціюються зі смаком риби.

[Людовік Гербойн, кондитер]:
«Ми стали публікувати в соцмережах дописи, і тоді люди почали куштувати, а потім зрозуміли, що це смачно. Вони відчули, що смак не рибний, а більше горіховий».

Необхідні інгредієнти кондитеру постачає науковець Мюнхенського університету.

[Томас Брук, біотехнолог]:
«Водорості — це суперпродукт. Вони важливі також і для атмосфери, бо активно поглинають вуглекислий газ».

Кондитер вигадує своїм тістечкам поетичні назви. Він також нагадує, що водорості корисні — їх їли навіть ацтеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Баварський кондитер додає в тістечка водоростіЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: