21.02.2022
Телеканал NTD

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна...

Дата завантаження: 2022-01-21

video

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна. Він додає морські водорості і в крем для тістечок, і в начинку для булочок.

Спочатку покупці не були від цього у великому захваті. У багатьох морепродукти асоціюються зі смаком риби.

[Людовік Гербойн, кондитер]:
«Ми стали публікувати в соцмережах дописи, і тоді люди почали куштувати, а потім зрозуміли, що це смачно. Вони відчули, що смак не рибний, а більше горіховий».

Необхідні інгредієнти кондитеру постачає науковець Мюнхенського університету.

[Томас Брук, біотехнолог]:
«Водорості — це суперпродукт. Вони важливі також і для атмосфери, бо активно поглинають вуглекислий газ».

Кондитер вигадує своїм тістечкам поетичні назви. Він також нагадує, що водорості корисні — їх їли навіть ацтеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Баварський кондитер додає в тістечка водоростіДух Різдва: виставка святкового декору відкрилася в ЛондоніЗіркові вагітності й народження у 2021 роціІндійці їдуть святкувати Дівалі на гірські курортиКилим із квітів прикрасив пустелю в Чилі попри посухуУ Лондоні проходить виставка сатиричних картин XVIII століття Вільяма ГогартаЛіхтарі-динозаври: виставка світла відкрилася в ПарижіЮНЕСКО рятує знамениті човни вікінгівЧенці танцюють, щоб відігнати злих духівДе можна побачити найрідкіснішу й найдорожчу марку у світі