Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна. Він додає морські водорості і в крем для тістечок, і в начинку для булочок.
Спочатку покупці не були від цього у великому захваті. У багатьох морепродукти асоціюються зі смаком риби.
[Людовік Гербойн, кондитер]:
«Ми стали публікувати в соцмережах дописи, і тоді люди почали куштувати, а потім зрозуміли, що це смачно. Вони відчули, що смак не рибний, а більше горіховий».
Необхідні інгредієнти кондитеру постачає науковець Мюнхенського університету.
[Томас Брук, біотехнолог]:
«Водорості — це суперпродукт. Вони важливі також і для атмосфери, бо активно поглинають вуглекислий газ».
Кондитер вигадує своїм тістечкам поетичні назви. Він також нагадує, що водорості корисні — їх їли навіть ацтеки.
Коротке посилання на цю сторінку: