05.11.2022
Телеканал NTD

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Баварський кондитер додає в тістечка водорості

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна...

Дата завантаження: 2022-07-05

video

Водорості та солодка випічка. Для когось ці речі несумісні, ​​але не для баварського пекаря Людовіка Гербойна. Він додає морські водорості і в крем для тістечок, і в начинку для булочок.

Спочатку покупці не були від цього у великому захваті. У багатьох морепродукти асоціюються зі смаком риби.

[Людовік Гербойн, кондитер]:
«Ми стали публікувати в соцмережах дописи, і тоді люди почали куштувати, а потім зрозуміли, що це смачно. Вони відчули, що смак не рибний, а більше горіховий».

Необхідні інгредієнти кондитеру постачає науковець Мюнхенського університету.

[Томас Брук, біотехнолог]:
«Водорості — це суперпродукт. Вони важливі також і для атмосфери, бо активно поглинають вуглекислий газ».

Кондитер вигадує своїм тістечкам поетичні назви. Він також нагадує, що водорості корисні — їх їли навіть ацтеки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Баварський кондитер додає в тістечка водоростіМолодь Судану на тлі політичних потрясінь шукає розради в мистецтвіФестиваль Елвіса Преслі повернувся до австралійського містечка ПарксСила квітів: садівницька виставка проходить у НідерландахПонад 60 кімоно показали на виставці в Нью-Йорку«Курча коронації»: яке меню склали для Єлизавети II на честь коронаціїОбійшла Францію: у Великій Британії виготовляють 1600 сортів сируРоботи ремісників і дизайнерів показали на виставці у ВенеціїВестмінстерське абатство вперше пустить туристів на дахПортрети й діадеми британських королев можна оглянути в Лондоні

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: