29.01.2024
Телеканал NTD

Отари овець заполонили центр Мадрида

Отари овець заполонили центр Мадрида

Отари овець ідуть прямо центром Мадрида. Тут пролягає давній міграційний маршрут. Щоосені цим шляхом пастухи гнали..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Отари овець ідуть прямо центром Мадрида. Тут пролягає давній міграційний маршрут. Щоосені цим шляхом пастухи гнали худобу на південні пасовища.

Утім, якийсь час овець до центру столиці не пускали, і вони йшли в обхід. У 1994 році заборону скасували.

[Мігель Гонсалес, фермер]:
«Ми відновлюємо для худоби королівські маршрути. Ними гнали тварин через всю Іспанію — від області Кастилія-Леон до Естремадури та Андалусії».

Прогін худоби перетворюється на свято традиційної культури з піснями й танцями.

[туристка]:
«Чудово. Я приїжджаю щороку й цього разу вперше взяла із собою дитину. Вона прекрасно провела час».

Фермери переганяють худобу на далекі пасовища вже 800 років. Міграційні маршрути простяглися на 125 кілометрів по всій Іспанії. Заважати ніхто не має права. Чабанам доводиться переганяти до мільйона овець.
Коротке посилання на цю сторінку:

Отари овець заполонили центр Мадрида10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тиші«Сарджент і мода»: по-новому подивитися на картини портретиста пропонують у ЛондоніМузичні годинники із Забороненого міста, що в Пекіні, показали на виставці в ЛондоніУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківНовий рік Дракона відзначили в нью-йоркському Чайна-тауні грандіозним парадом2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїДодав життєрадісності в мистецтво: виставка картин Франса Галса відкрилася в АмстердаміГотель у Римі відкрив доступ до колекції старовинних картин, скульптур та гобеленів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: