16.08.2024
Телеканал NTD

Премію «Еммі» здобув серіал «Корона» й не тільки він

Премію «Еммі» здобув серіал «Корона» й не тільки він

Голлівудські зірки, зокрема Кейт Вінслет, Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас, пройшли червоною доріжкою на церемонію нагородження..

Дата завантаження: 2024-04-16

video

Голлівудські зірки, зокрема Кейт Вінслет, Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас, пройшли червоною доріжкою на церемонію нагородження премією «Еммі». Цю нагороду щорічно вручають телесеріалам.

Цього року найкращим драматичним серіалом став фільм «Корона». Він розповідає про життя британської королівської сім’ї з 1979 по 90-й рік. Зокрема, показано відносини принца Чарльза й Діани Спенсер за часів правління Маргарет Тетчер.

Найкращим комедійним серіалом став «Тед Лассо». Фільм про тренера з американського футболу, який більше піклується про людей, ніж про перемоги.

Найкращим мінісеріалом визнали «Ферзевий гамбіт». Він розповідає історію шахового вундеркінда-сироти Бет Гармон.

[Аня Тейлор-Джой, акторка]:
«Люди різного віку приходять і кажуть, що їм дуже сподобався цей серіал».

Олівія Колман і Джош О’Коннор із фільму «Корона» отримали «Еммі» за найкращі драматичні ролі. Вони зіграли королеву Єлизавету II і принца Чарльза.

Кейт Вінслет назвали найкращою акторкою за роль детектива в мінісеріалі «Мейр з Істтауна», а Юен Макгрегор отримав «Еммі» за роль у мінісеріалі «Голстон».

Це була 73-тя церемонія нагородження «Еммі». Захід проходив в одному з готелів Лос-Анджелеса.
Коротке посилання на цю сторінку:

Премію «Еммі» здобув серіал «Корона» й не тільки вінВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в РиміЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКарнавал у Венеції може стати «платним»Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокВ Італії вимирають газетні кіоскиКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюЛюди в Токіо поспішають помилуватися цвітінням сакури напередодні дощів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: