26.05.2024
Телеканал NTD

Слеклайнер прогулявся над Парижем на висоті 70 метрів

Слеклайнер прогулявся над Парижем на висоті 70 метрів

Французький слеклайнер Натан Полін прогулявся над Парижем на висоті 70 метрів. Його шлях почався від Ейфелевої..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Французький слеклайнер Натан Полін прогулявся над Парижем на висоті 70 метрів. Його шлях почався від Ейфелевої вежі. Кінцева мета — дах театру Шайо. Між ними — 600 метрів.

Слеклайнер виконує свій трюк зі страховкою. Водночас під час прогулянки він зупиняється, сідає, лежить і навіть висить на стропі. Весь шлях тривав пів години.

Натан каже, що перед ним розкинувся чудовий краєвид Парижа, але милуватися не було часу.

[Натан Полін, слеклайнер]:

«Це було чудово й нелегко. Пройти 600 метрів, залишаючись зосередженим, виявилося важче, ніж я уявляв. Та це було прекрасно».

27-річний француз захопився слеклайном десять років тому. Раніше боявся висоти — паморочилося в голові, але він подолав цей страх.

На рахунку слеклайнера вже кілька світових рекордів. Його найдовша прогулянка була протяжністю більш як 1600 метрів на 300-метровій висоті. Він здійснив її в горах на півдні Франції.
Коротке посилання на цю сторінку:

Слеклайнер прогулявся над Парижем на висоті 70 метрівВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 роківКурка з «драконячими лапами» — найліпший подарунок на в’єтнамський Новий рікРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігор

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: