20.12.2024
Телеканал NTD

Рояль на воді: Лондоном плаває незвичайне судно

Рояль на воді: Лондоном плаває незвичайне судно

Оглядати визначні пам'ятки Лондона й насолоджуватися фортепіанною музикою. Це судно перетворилося на плавучий концертний зал. [Ріана..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Оглядати визначні пам’ятки Лондона й насолоджуватися фортепіанною музикою. Це судно перетворилося на плавучий концертний зал.

[Ріана Гендерсон, менеджер судна]:
«Цей човен із роялем — унікальний. Його побудували за нашими специфікаціям як концертний майданчик, що плаває. У нас тут зовсім новий рояль “Стейнвей”».

Гості вбрані святково. Для них виконують твори Бетховена й Шумана. Капітан судна й за сумісництвом піаніст каже, що для нього це унікальна можливість встановити контакт зі своїми слухачами в камерній обстановці.

[Масаюкі Таяма, капітан і піаніст]:
«Я виступаю також і у звичайних концертних залах, але коли граєш у залі на 4000 місць, освітлення засліплює. І, так, можна уявити, що там сидять люди, але це не те. А тут відчуваю інтимність обстановки, ми ділимося музичними митями. І це зовсім нові відчуття: говорити без мікрофона й не кричати на все горло».

Ідея концертного залу, що плаває, сподобалася багатьом.

[Ріана Гендерсон, менеджер судна]:
«Ми почали менш як два місяці тому, а наші круїзи вже розпродані на кілька місяців уперед».

Можливо, такі камерні концерти стануть новою реальністю в епоху пандемії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Рояль на воді: Лондоном плаває незвичайне судноУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріПінболом захоплюється дедалі більше молодіОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеПрогулянка найромантичнішим садом світуЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівМедитацію викладають учням старших класів в одній з австралійських шкілФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канату

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: