20.12.2024
Телеканал NTD

Met Gala: у чому красувалися зірки на червоній доріжці

Met Gala: у чому красувалися зірки на червоній доріжці

Зірки музики, кіно та спорту вийшли на червону доріжку в Нью-Йорку. Це Met Gala — щорічний..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Зірки музики, кіно та спорту вийшли на червону доріжку в Нью-Йорку. Це Met Gala — щорічний захід зі збору коштів для Інституту костюма Метрополітен-музею.

Відкрили захід актор Тімоті Шаламе, співачка Біллі Айліш, поетеса Аманда Горман і японська тенісистка Наомі Осака. Цього року вони разом головують на благодійному вечорі.

Одночасно в Інституті костюма відкрилася щорічна виставка моди. Цього року її тема звучить так: «В Америці: лексикон моди». До речі, голова Інституту з 1995 року — знаменита Анна Вінтур, головний редактор американського видання журналу Vogue. Цього разу вона прийшла в елегантній сукні з квітковим принтом і рюшами.

Гості можуть потрапити на Met Gala лише за запрошенням. Їхні внески — найпомітніше джерело фінансування Інституту.

З’явилася на червоній доріжці й дочка баскетболіста Кобі Браянта, який разом з іншою дочкою загинув торік під час аварії приватного вертольота. Її плаття хоч і яскраве, та не дуже зручне.

[Наталія Браянт, дочка Кобі Браянта]:
«Сидіти в цій сукні я не можу. Моя команда допомогла мені її одягти. І, звісно, мій радник у створенні образу — моя мама. Дуже приємно опинитися на червоній доріжці й усіх побачити. Усі дуже доброзичливі й привітні».

Торік захід скасували через пандемію. Цього разу гостей удвічі менше, ніж зазвичай, — коло 300. Усі мусять мати щеплення проти COVID.
Коротке посилання на цю сторінку:

Met Gala: у чому красувалися зірки на червоній доріжціУ Киргизстані відроджують традицію носити жіночий головний убір елечек2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруКубинське болеро внесли до списку культурної спадщини ЮНЕСКООдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: