20.01.2024
Телеканал NTD

Компанія «Apple» показала новий «iPhone 13»

Компанія «Apple» показала новий «iPhone 13»

Ось такий на вигляд новий «iPhone 13». Яблучна лінійка була очікуваною, але деякі пристрої стали приємним..

Дата завантаження: 2024-04-20

video

Ось такий на вигляд новий «iPhone 13». Яблучна лінійка була очікуваною, але деякі пристрої стали приємним сюрпризом.

На презентації в Каліфорнії «Apple» продемонструвала розширені можливості підключення до 5G, швидші чипи й чіткіші камери, водночас ціни на телефони залишилися колишніми.

«iPhone 13» оснастили новим чипом під назвою «A15 Bionic». Він підтримує такі функції, як автоматичний переклад тексту. Телефон також має поліпшений дисплей, збільшений час автономної роботи й кінематографічний режим для автоматичної зміни фокусу під час знімання відео.

Apple заявила, що «iPhone 13» матиме спеціальні антени 5G і радіокомпоненти для більших швидкостей. Айфони будуть п’яти кольорів із пам’яттю 128, 256 і 512 гігабайтів.

Компанія також оновила свій «iPad Mini», що може підключатися до 5G. Новий дизайн робить його схожим на дорожчі моделі «iPad Air» і «Pro». Цей невеликий планшет і став сюрпризом.

[Боб О’Доннелл, аналітик]:
«Цікаво те, що на заході “Apple” були очікувані новинки, але без сюрпризів теж не обійшлося, особливо там, де їх не чекали. За іронією, “iPad Mini” став зіркою шоу. По правді сказати, він дорогий, але технології в ньому досить круті».

Ціни на телефони в США починатимуться від 699 доларів. Продавати почнуть 24 вересня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Компанія «Apple» показала новий «iPhone 13»У Німеччині розробили мікроботів, які в майбутньому допоможуть лікувати ракРобот-кур’єр почав доставляти їжу в ТокіоАвіашоу в Сінгапурі: ставка на футуристичні повітряні таксіКубинські біологи розгадують таємниці міграції птахів із Північної Америки«Скелет панди»: новий вид незвичайної морської істоти відкрили в ЯпоніїВ ОАЕ знайшли золоті монети віком 2000 роківМорозильні камери з відходів роблять у кенійському місті МомбасаНовинки мобільних технологій показали на Mobile World CongressЧи можна забезпечити Землю дешевою сонячною енергією з космосу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: