26.01.2024
Телеканал NTD

На велосипеді крізь греблю: у Бельгії зробили унікальну велодоріжку

На велосипеді крізь греблю: у Бельгії зробили унікальну велодоріжку

Проїхати на велосипеді крізь товщу води. Такий трюк запросто можна виконати в Бельгії. Поруч із містом..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Проїхати на велосипеді крізь товщу води. Такий трюк запросто можна виконати в Бельгії. Поруч із містом Генк проклали велосипедну доріжку прямо в ставку. Її довжина — 200 метрів, а ширина — три. Вода доходить до самого краю бортика.

[велосипедист]:
«Їхати нижче за поверхню води — це неймовірне відчуття. Очі опиняються на рівні води, а навпроти пливуть качки й лебеді. Це унікально. Гадаю, багатьом подобається споглядати воду й птахів. Виникає відчуття єднання з природою».

Велодоріжка розташована в провінції Лімбург біля кордону з Нідерландами. Її відкрили п’ять років тому. Велосипедний шлях пролягає вздовж колишньої дамби, що розділяла ставок. Під доріжкою є тунелі. Водні мешканці пропливають через них, перебираючись з однієї частини ставка до іншої.

[велосипедист]:
«Будівництво такої велодоріжки — дуже позитивна ініціатива. Вона вже привернула увагу до Лімбургу».

У Лімбурзі є багато велодоріжок, які дають людям змогу подорожувати й оглядати природні заповідники. Завдяки цьому сюди приїжджає багато туристів.
Коротке посилання на цю сторінку:

На велосипеді крізь греблю: у Бельгії зробили унікальну велодоріжкуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамам

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: