19.03.2024
Телеканал NTD

Режим надзвичайної ситуації і порожні трибуни: на Іграх-2020 не буде глядачів

Режим надзвичайної ситуації і порожні трибуни: на Іграх-2020 не буде глядачів

Олімпійські ігри в Японії пройдуть без глядачів. Про це повідомили організатори Ігор. Причиною такого рішення стало..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Олімпійські ігри в Японії пройдуть без глядачів. Про це повідомили організатори Ігор. Причиною такого рішення стало прискорення поширення коронавірусу в Токіо. Влада запроваджує режим надзвичайної ситуації з 12 липня по 22 серпня.

[Тамайо Марукава, міністр із питань проведення Олімпіади в Японії]:
«На п’ятисторонній нараді Міжнародного олімпійського комітету, Міжнародного паралімпійського комітету, оргкомітету Ігор, уряду Токіо та національного уряду ми вирішили, що глядачів на трибунах у Токіо не буде, бо в столиці оголошено режим НС».

Раніше влада планувала пускати як глядачів лише жителів країни. Водночас трибуни можна було б заповнити наполовину.

Але тепер уболівальників не пустять і в сусідніх із Токіо префектурах Тіба, Канагава та Сайтама, хоча там режиму НС немає.

[Сейко Хасімото, голова оргкомітету Олімпіади-2020]:
«Ми хотіли бачити повні стадіони, щоб глядачі теж зустрічали спортсменів. Це сповна продемонструвало б значущість спорту. Однак нині зростає захворюваність на COVID. Тому, на жаль, ми не маємо іншого вибору, окрім як проводити Ігри за умов обмежувальних заходів».

Однак змагання в префектурах Міягі, Фукусіма, Ібаракі та Сідзуока пройдуть із глядачами, але їхню кількість обмежать.

Церемонію відкриття Олімпіади в Токіо заплановали на 23 липня. Ігри триватимуть до 8 серпня.
Коротке посилання на цю сторінку:

Режим надзвичайної ситуації і порожні трибуни: на Іграх-2020 не буде глядачівПравоцентрист Александр Стубб переміг на президентських виборах у ФінляндіїСупервівторок завершився перемогою Дональда Трампа та Джо БайденаЧовен із мігрантами перекинувся біля берегів ПанамиТріщина завдовжки 3 км утворилася під час ще одного виверження вулкана в ІсландіїПерше за сім років повне сонячне затемнення побачили жителі Північної АмерикиСпалах лихоманки денге може перешкодити карнавалу в Ріо-де-ЖанейроЄменські хусити завдали удару по судну свого головного союзникаМашини в багні та річки замість вулиць: друга атмосферна річка прийшла до КаліфорніїРБ ООН ухвалила резолюцію, у якій закликала негайно припинити вогонь у Секторі Гази

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: