28.03.2024
Телеканал NTD

У Вестмінстерському дог-шоу братиме участь ще чотири породи собак

У Вестмінстерському дог-шоу братиме участь ще чотири породи собак

У Вестмінстерському дог-шоу в США братимуть участь ще чотири породи собак. Це аргентинський дог, бівер-йоркширський тер'єр,..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Вестмінстерському дог-шоу в США братимуть участь ще чотири породи собак. Це аргентинський дог, бівер-йоркширський тер’єр, барбет і бельгійська вівчарка різновиду лакенуа.

Аргентинського дога вивели у 20-их роках минулого століття для полювання на великого звіра.

[Гейл Міллер Бішер, директор Вестмінстерського клубу собаківників]:
«Аргентинський дог приєднується до групи робочих собак. Щойно його побачиш, одразу зрозуміло, що це робоча собака. Він дуже м’язистий і атлетично складений, з білою шерстю».

Бівер-йоркширського тер’єра вивели в середині 80-х років минулого століття в Німеччині. Барбети, яких також називають французькими водяними собаками, — рідкісна порода. Перші згадки про неї сягають XIV століття. Бельгійські вівчарки з’явилися наприкінці XIX століття.

Вестмінстерське дог-шоу цього року пройде просто неба в селищі Таррітаун. Захід перенесли з Нью-Йорка через карантинні обмеження. Глядачів на виставці не буде. У змаганнях можуть брати участь 209 порід і різновидів собак.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Вестмінстерському дог-шоу братиме участь ще чотири породи собакОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюВогняноволосі жінки незвичайної краси: виставка прерафаелітів відкрилася в ІталіїТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мову100-річна традиція: бій Біг-Бена ознаменує початок 2024 року10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитів

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: